Штедиме секојдневно
ПРОМОЦИЈА

ЦРВЕН ОРИЗ 30cps

ЦРВЕН ОРИЗ 30cps
ЦРВЕН ОРИЗ 30cps
Категорија: СУПЛЕМЕНТИ Производител: Natura Therapy SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
495,00 ден. Има на залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Има на залиха

ЕКСТРАКТОТ ОД ЦРВЕН ОРИЗ е додаток на исхраната кој содржи квасец од ферментиран црвен ориз со Манаколин К наменет за одржување на балансирани нивоа на холестеролот во крвта.

Редовниот внес на Екстрактот од црвен ориз обезбедува:

• фитостероли и други биоактивни молекули (Манаколин К) кои го помагаат одржувањето на здрави нивоа на холестеролот (ЛДЛ холестеролот).

• регулација на продукцијата на холестерол во црниот дроб и односот помеѓу ХДЛ и ЛДЛ холестеролот во крвта.

Препаратот е наменет за лица со хиперлипидемии (покачени нивоа на масти и холестерол во крвота), лица со кардиоваскуларни болести (оштетувања на крвните садови, лица со прележан инфаркт и мозочен удар, и др.)

ЦРВЕН ОРИЗ 30cps

ЦРВЕН ОРИЗ 30cps

495,00 ден. Има на залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Има на залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти