Штедиме секојдневно
ПРОМОЦИЈА

PRO TIP BROW LINER 12 Ebony Tip

PRO TIP BROW LINER 12 Ebony Tip
Категорија: Веѓи Производител: ARTDECO SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
750,00 ден. Има на залиха
Стара цена:
Заштедуваш:

PRO TIP BROW LINER 15 Brown Tip

PRO TIP BROW LINER 34 Blonde Tip

Нема на залиха
Има на залиха

Течно пенкало за веѓи за обликување, полнење и чешлање на веѓите
Ги обликува, пополнува и чешла индивидуалните влакна на веѓите
Порамна апликација во боја за погусти и подебели веѓи
Отпорен на вода, отпорен на дамки и долготраен

PRO TIP BROW LINER 12 Ebony Tip

PRO TIP BROW LINER 12 Ebony Tip

750,00 ден. Има на залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Има на залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти