Штедиме секојдневно
ПРОМОЦИЈА

Хепатол Форте

Хепатол Форте
Хепатол Форте
Категорија: СУПЛЕМЕНТИ Производител: Natura Therapy SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
995,00 ден. Има на залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Нема на залиха
Има на залиха

Дозирање и начин на употреба: Се земаат по 1 до 2 капсули на ден пред оброк.

ХЕПАТОЛ ФОРТЕ е додаток на исхраната со екстракт од млечен трн (со Силимарин), екстракт од листови од артичока, глукуронска киселина (во вид на калциум Д глукорат) и лецитин (од соја) наменет за поддршка на здравјето и функцијата на црниот дроб и детоксикација на организмот.

Редовниот внес на Хепатол Форте обезбедува:

• биоактивни состојки (од екстрактите на млечен трн и артичока) за заштита на клетките на црниот дроб од оштетувања предизвикани од страна на токсични материи и инфекции, како и намалување на акумулираните масти.

• лецитин кој помага во подобрување на продукцијата на жолчна течност за регулација на холестеролот, чистење на црниот дроб и подобрување на дигестијата.

• глукоронска киселина која го олеснува разградувањето на липосолубилните токсини и нивната елиминација надвор од телото.

Препаратот е наменет за лица со стеатоза на црниот дроб (замастен црн дроб), лица со цироза, лица со инфекции на црниот дроб како хепатитис, А, Б, Ц и други, лица со потреба од подобрување на функцијата на црниот дроб и детоксикација на телото (при терапии за хронични болести, хормонални дисбаланси, злоупотреба на алкохол или други токсини), лица со покачни нивоа на масти (хиперлипидемии), лица со покачено ниво на холестерол, лица кои немаат жолчно ќесе и сите кои сакаат поддршка на детоксикациските процеси во телото.

Хепатол Форте

Хепатол Форте

995,00 ден. Има на залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Има на залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти