Штедиме секојдневно
ПРОМОЦИЈА

EYE BROW POWDER 2 Dark

EYE BROW POWDER 2 Dark
Категорија: Веѓи Производител: ARTDECO SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
300,00 ден. Има на залиха
Стара цена:
Заштедуваш:

EYE BROW POWDER 6 Light

EYE BROW POWDER 7 Fair

EYE BROW POWDER 8 Coffee

EYE BROW POWDER 9 Chestnut

Нема на залиха
Има на залиха

Прашок за веѓи за веѓи со природен изглед
Прав во практична магнетна плочка
За природно обликување и дефинирање
Пополнува рамномерно и мали празнини

EYE BROW POWDER 2 Dark

EYE BROW POWDER 2 Dark

300,00 ден. Има на залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Има на залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти