Штедиме секојдневно
ПРОМОЦИЈА

BROW DUO POWDER & LINER 16 Deep Forest

BROW DUO POWDER & LINER 16 Deep Forest
Категорија: Веѓи Производител: ARTDECO SKU:
Ве Молиме, прво изберете разновидност.
950,00 ден. Има на залиха
Стара цена:
Заштедуваш:

BROW DUO POWDER & LINER 22 Hot Cocoa

BROW DUO POWDER & LINER 28 Gold Taupe

Нема на залиха
Има на залиха

Молив за веѓи со врв што се вовлекува и прав за 3D веѓи
Молив за веѓи што се повлекува за дефинирање на веѓите
Апликатор за сунѓер со мек допир со кертриџ во боја
Отпорен на размачкување и водоотпорен

BROW DUO POWDER & LINER 16 Deep Forest

BROW DUO POWDER & LINER 16 Deep Forest

950,00 ден. Има на залиха
Стара цена:
Заштедуваш:
Има на залиха
Нема на залиха
Споредба на продукти