Штедиме секојдневно
ПРОМОЦИЈА

Сортирање

Категории

Производители

Вид

Ценовен дијапазон

Po snimki
По слики

УБАВИНА И НЕГА

AURA CONTOUR BLUSH-коса повеќенаменска четка
Четка за нагласување на контурите на лицето. Најпогодна е за нанесување на руменило. Природните, густо групирани ...
291,00 ден.
AURA BRASH DUO - двострана четка за сенка за очи
Двострана четка за нанесување сенка Направена од природно влакно, со неа може комплетно да се нашминкаат очите. ...
не е применливо
AURA BASE База за сенка Prime Me
База за сенка Производот е наменет да овозможи подолго траење на сенката на очните капаци како и нејзина полесна ...
229,00 ден.
AURA BASE  База за шминка  PRIME  ME
База за шминка На база на вода и без парабени, овој производ е идеалена подлога за шминка. Prime Me е погоден за ...
309,00 ден.
ЛЕПЕНКИ ЗА ОТСТРAНУВАЊЕ МИТЕСЕРИ 10KOM
Кажете им збогум на црнките на вашиот нос. Практични лепенки за отстранување на митесери.
293,00 ден.
ЧЕШЕЛ ЗА КОСА ДУПЛИ ЗАПЦИ
Одличен чешел за рашчешлување и на мокра и на сува коса.
117,00 ден.
ЛАСТИК ЗА КОСА 150КОМ
Шарени ластичиња за коса
140,00 ден.
ШТИПКА ЗА КОСА 1КОМ 8СМ
ШТИПКА ЗА КОСА 1КОМ 8СМ
122,00 ден.
ШТИПКА ЗА КОСА 1КОМ 9СМ
ШТИПКА ЗА КОСА 1КОМ 9СМ
234,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 5КОМ
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 5КОМ
138,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 5КОМ
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 5КОМ
138,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 3КОМ  Ø 5СМ
Практичо пакување од 3 стегачи за коса
202,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 4КОМ Ø 4,5СМ
Практичо пакување од 4 стегачи за коса
215,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 4КОМ Ø 4,5СМ
Практичо пакување од 4 стегачи за коса
215,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 6КОМ Ø 6СМ
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 6КОМ Ø 6СМ
109,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 6КОМ Ø 5СМ
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 6КОМ Ø 5СМ
109,00 ден.

УБАВИНА И НЕГА

Споредба на продукти