Штедиме секојдневно
ПРОМОЦИЈА

Сортирање

Категории

Производители

Вид

Ценовен дијапазон

СУПЛЕМЕНТИ

Пулмо Комплекс
Дозирање и начин на употреба: се зема по 1 до 2 капсули, еднаш до два пати во денот со вода по оброк. ПУЛМО ...
495,00 ден.
Епимедиум Комплекс
Пакување: пластично пакување, 500 мг, 30 капсули. Дозирање и начин на употреба: Се земаат 1 до 2 капсули на ден со ...
495,00 ден.
Спирулина
Пакување: 100 таблети, пластично пакување. Дозирање и начин на употреба: 4 до 8 таблети на ден; Спирулина е додаток ...
495,00 ден.
Екстракт од Реиши
Пакување: 30 капсули, пластично пакување. Дозирање и начин на употреба: се зема по 1 до 2 капсули во денот со вода ...
495,00 ден.
Глукоманан
Дозирање и начин на употреба: 1 до 2 капсули на ден, 20 до 30 минути пред оброк со многу вода. Глукоманан е додаток ...
495,00 ден.
Екстракт од црно гоџи
Пакување: пластично капување, 30 капсули, 500 мг. Дозирање и начин на употреба: Се земаат по 1 до 2 капсули на ден. ...
495,00 ден.
Сау Палмето
Пакување: 30 капсули, 500мг (320мг екстракт од нискорастечка палма Serenoa repens), пластично пакување Дозирање и ...
495,00 ден.
Екстракт од Мака
Екстракт од мака е додаток на исхраната билни екстракти кој помага во одржување на хормоналниот баланс и олеснување ...
495,00 ден.
Екстракт од Ашваганда
Пакување: пластично пакување, 500 мг, 30 капсули. Дозирање и начин на употреба: Се земаат 1 до 2 капсули на ден со ...
495,00 ден.
Алерго Протект (1+1)
АЛЕРГО ПРОТЕКТ  – хербален препарат со уникатни растителни екстракти и витамини за превенција, контрола ...
995,00 ден.
Алое вера со ресвератрол (1+1)
Пакување: 1000мл, пластично пакување. Дозирање и начин на примена: Се препорачува внес на 10-15мл, 2-3 пати на ден ...
995,00 ден.
Екстракт од Мака (1+1)
Екстракт од мака е додаток на исхраната билни екстракти кој помага во одржување на хормоналниот баланс и олеснување ...
995,00 ден.
Простатол комплекс (1+1)
ПРОСТАТОЛ КОМПЛЕКС  е додаток на исхраната наменет за возрасната машка популација за одржување на здравјето и ...
995,00 ден.
Ресвератрол комплекс (1+1)
Пакување: пластично капување, 30 капсули, 500 мг. Дозирање и начин на употреба: Се земаат по 1 до 2 капсули на ден. ...
995,00 ден.
Течен куркумин (1+1)
Дозирање и начин на употреба: 20мл (1 мерица/капаче), 1 до 2 пати на ден со оброк. Задолжително добро да се промеша ...
995,00 ден.
ДИАБЕТОЛ ФОРТЕ 2+1 ГРАТИС + БИЛБЕРИ ЕКСТРАКТ
Пакување: пластично пакување, 30 капсули, 500мг. Дозирање и начин на употреба: Се земаат по 1 до 2 капсули на ден, ...
1.990,00 ден.

СУПЛЕМЕНТИ

Споредба на продукти