Штедиме секојдневно
ПРОМОЦИЈА

Сортирање

Категории

Производители

Вид

Ценовен дијапазон

СУПЛЕМЕНТИ

ЦРВЕН ОРИЗ 30cps
ЕКСТРАКТОТ ОД ЦРВЕН ОРИЗ е додаток на исхраната кој содржи квасец од ферментиран црвен ориз со Манаколин К наменет ...
495,00 ден.
Диабетол Форте
ДИАБЕТОЛ ФОРТЕ е целосно природен додаток на исхраната кој претставува комплетно решение  за ефикасна, ...
995,00 ден.
Алерго протект (500мл)
АЛЕРГО ПРОТЕКТ   – хербален препарат со уникатни растителни екстракти и витамини за превенција, контрола ...
995,00 ден.
Течен КУРКУМИН (500мл)
Дозирање и начин на употреба: 20мл (1 мерица/капаче), 1 до 2 пати на ден со оброк. Задолжително добро да се промеша ...
995,00 ден.
Витамин Ц Комплекс (1000мл)
Дозирање и начин на примена: Се препорачува внес на 15мл, 1-2 пати на ден по oброк. Витамин Ц комплекс е додаток на ...
995,00 ден.
Бронхо Протект (500мл)
Дозирање и начин на примена: Зависно од возраста (над 4 години) се препорачува внес на 5-10мл, 1-3 пати на ден со ...
995,00 ден.
СНАИЛ КОМПЛЕКС
Дозирање и начин на употреба: се зема 1 капсула на ден, најдобро наутро пред оброк. Снаил Комплекс e додаток на ...
995,00 ден.
АЛОЕ РОЈАЛ (500ml)
Дозирање и начин на примена: Се препорачува внес на 5-20мл, 1-3 пати на ден пред oброк, зависно од потребите и ...
995,00 ден.
РЕСВЕРАТРОЛ Комплекс
Дозирање и начин на употреба: Се земаат по 1 до 2 капсули на ден. РЕСВЕРАТРОЛ КОМПЛЕКС е додаток на исхраната кој ...
995,00 ден.
Хепатол Форте
Дозирање и начин на употреба: Се земаат по 1 до 2 капсули на ден пред оброк. ХЕПАТОЛ ФОРТЕ е додаток на исхраната ...
995,00 ден.
ПМС Комплекс
Дозирање и начин на употреба: Се земаат 1 до 2 капсули на ден со вода пред оброк. ПМС Комплекс е додаток во ...
995,00 ден.
Елдерберил имун сируп (500мл)
Дозирање и начин на примена: Се препорачува внес на 5 до 10 мл, 2-3 пати на ден по оброк, зависно од возраста. ...
не е применливо
Машрум комплекс (500мл)
Дозирање и начин на употреба: Се земаат по 20мл, 1 до 2 пати на ден по оброк. MUSHROOM COMPLEX е додаток на ...
995,00 ден.
Екстракт од нони (500мл)
Дозирање и начин на употреба: 20-40мл (1 до 2 мерици/капачиња), еднаш до два пати на ден најдобро 15тина минути ...
995,00 ден.
ГАСТРО КОМПЛЕКС (250ML)
Дозирање и начин на употреба: Се зема по 5мл два пати на ден (една лажица од 5 мл се меша во 2-2,5 дл вода и се пие ...
995,00 ден.

СУПЛЕМЕНТИ

Додаток на исхрана

Додаток на исхрана

Споредба на продукти