Штедиме секојдневно
ПРОМОЦИЈА

Сортирање

Категории

Производители

Вид

Ценовен дијапазон

ПРИБОР И АКЦЕСОАР ЗА КОСА

ЧЕШЕЛ ЗА КОСА ДУПЛИ ЗАПЦИ
Одличен чешел за рашчешлување и на мокра и на сува коса.
117,00 ден.
ЛАСТИК ЗА КОСА 150КОМ
Шарени ластичиња за коса
140,00 ден.
ШТИПКА ЗА КОСА 1КОМ 8СМ
ШТИПКА ЗА КОСА 1КОМ 8СМ
122,00 ден.
ШТИПКА ЗА КОСА 1КОМ 9СМ
ШТИПКА ЗА КОСА 1КОМ 9СМ
234,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 5КОМ
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 5КОМ
138,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 5КОМ
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 5КОМ
138,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 3КОМ  Ø 5СМ
Практичо пакување од 3 стегачи за коса
202,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 4КОМ Ø 4,5СМ
Практичо пакување од 4 стегачи за коса
215,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 4КОМ Ø 4,5СМ
Практичо пакување од 4 стегачи за коса
215,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 6КОМ Ø 6СМ
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 6КОМ Ø 6СМ
109,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 6КОМ Ø 5СМ
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 6КОМ Ø 5СМ
109,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 6КОМ Ø 4,5СМ
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 6КОМ Ø 4,5СМ
109,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 3КОМ Ø 3,5СМ
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 3КОМ Ø 3,5СМ
109,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 3КОМ Ø 3,5СМ
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 3КОМ Ø 3,5СМ
109,00 ден.
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 3КОМ Ø 3,5СМ
СТЕГАЧИ ЗА КОСА 3КОМ Ø 3,5СМ
109,00 ден.
ДЕТСКА ЧЕТКА ЗА КОСА
ДЕТСКА ЧЕТКА ЗА КОСА
189,00 ден.

ПРИБОР И АКЦЕСОАР ЗА КОСА

Споредба на продукти