Штедиме секојдневно
ПРОМОЦИЈА

Сортирање

Категории

Производители

Вид

Ценовен дијапазон

Маски за лице

EVELINE ROYAL SNAIL МАСКА ЗА ЛИЦЕ 2*5мл
Маска за интензивна ревитализација со 3% филтрат од полжав. Дејствува против брчки. За зрела и чувствителна кожа. ...
68,00 ден.
Оливал Хранлива маска со масло од смил 75 мл
Со помош на прочистувачкиот ефект на белата глина, и хранливите својства на маслата од смил, макадамија и ...
310,00 ден.
Оливал Активна маска со масло од смил 75 мл
Активната маска   е базирана на прочистувачкото дејство на активниот јаглен и зелената глина. Извонредно ја ...
390,00 ден.

Маски за лице

Споредба на продукти