Штедиме секојдневно
ПРОМОЦИЈА

Сортирање

Категории

Производители

Вид

Ценовен дијапазон

Маскара

Bell HypoAllergenic Aloe подхранувачки серум за трепки и веѓи
Серумот од линија „Bell Hypoallergenic Aloe“ интензивно ѓи храни трепките и веѓите. Неговата формула е ...
324,00 ден.
HIPOAllergenic Great Lashes Маскара
Маскара за издолжување и виткање на трепките која обезбедува експресивна шминка и изглед на очите. Хранливите ...
435,00 ден.
AURA MASKARА ALL IN 1 - Маскара за 3D изглед
Маскара за 3D изглед Оваа маскара е наменета за сите кои немаат многу време за шминкање и на кои им треба маскара ...
455,00 ден.
SEVENTEEN THE STYLIST MASCARA No 1 BLACK
Интензитет, должина и волумен за трепки кои навистина се истакнуваат. Идеална маскара за стилизирани трепки. ...
490,00 ден.
SEVENTEEN X-TRAORDINAIRE MASCARA No 1 BLACK
За 3-Д трепки! Неверојатен волумен. Совршено виткање. Специјална пластична четка. Прекрасни трепки… со ефект ...
525,00 ден.
За 3-Д трепки! Неверојатен волумен. Совршено виткање. Специјална пластична четка. Прекрасни трепки… со ефект на „вештачки трепки“.
Уникатна маскара за густи трепки со ефект на со „вештачки трепки“. Извонреден волумен, должина и ...
555,00 ден.
SEVENTEEN GLAM MASCARA No 1 BLACK
Совршена дефиниција и дополнителен волумен за беспрекорен изглед. Глам маскарата ги дефинира трепките една по една, ...
510,00 ден.
EVELINЕ MEGA MAX Маскара за очи
Револуционерната маскара MEGA MAX FULL VOLUME & SHOCKING BLACK обезбедува непосреден ефект на интензивно ...
253,00 ден.
EVELINЕ BIG VOLUME EXPLOSION Маскара за очи
Нова, иновативна четка за специјални прилики BIG BRUSHTM идеално ги покрива сите трепки со дебел слој маскара, ...
266,00 ден.
EVELINE Lash Booster 5in1 СЕРУМ ЗА ТРЕПКИ СО АРГАНСКО
EVELINE Lash Booster 5in1 е иновативен третман за трепки што ги комбинира својствата на обновувачки серум, ...
249,00 ден.
EVELINE PROFESIONAL TOTAL ACTION 8in1 СЕРУМ ЗА ТРЕПКИ
Уникатна формула која благодарение на високата концентрација на активни состојки овозможува видливи ефекти: ...
249,00 ден.

Маскара

Споредба на продукти