Штедиме секојдневно
ПРОМОЦИЈА

Сортирање

Категории

Производители

Вид

Хидроген

AURA VELVET HIDROGEN 90 ML 6%
Овој развивач на боја на база пероксид е погоден за сите типови коса. Содржи растително масло Limnanthes alba кое ...
60,00 ден.
AURA VELVET HIDROGEN 90 ML 9%
Овој развивач на боја на база пероксид е погоден за сите типови коса. Содржи растително масло Limnanthes alba кое ...
60,00 ден.

Хидроген

Споредба на продукти