Штедиме секојдневно
ПРОМОЦИЈА

Сортирање

Категории

Производители

Вид

Ценовен дијапазон

По слики

Боја за коса

AURA EXPLICIT Боја за коса 1 Црна
Фарба за коса со арганово масло за боја која трае од 4 до 6 недели. Потполно ги покрива белите влакна. Маслото на ...
167,00 ден.
AURA FOREVER BLONDE 11S Боја за коса
Боја за коса Обезбедете долготраен природен сјај на руса коса со бојата на косата Forever Blonde која содржи ...
157,00 ден.
AURA VELVET TON Боја за коса Бр. 1 црна
Боја за коса Оваа професионална боја за природна и обоена коса е збогатена со масло од алое вера и магнолија. ...
134,00 ден.

Боја за коса

Споредба на продукти